בעיה של הקאות חריגות

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

17/02/2020 | 20:40 | מאת: אורן

שלום רב, עשיתי טבעת, ואח''כ עשיתי שרוול בלי להוציא את הטבעת. בשנה האחרונה אני מקיא יותר ויותר. זה מגיע לעשרות פעמים ביום. ולמרות זאת אני עדיין עם עודף משקל גבוה. מה הייתם מציעים לי לעשות? תודה, אורן

שלום מציע לך לגשת לרופא המנתח ולבדוק למה אתה מקיא.

19/02/2020 | 20:54 | מאת: אורן

שלום דר', הרופא שלי כבר נפטר, עשיתי את הניתוחים מזמן. אודה להתייחסותך. אני מזכיר שאני מקיא כל הזמן, רעב כל הזמן, ועדיין עם משקל עודף של 35 BMI. אני מזכיר שיש לי גם טבעת וגם שרוול. אם אני אעשה מעקף או מיני מעקף, זה יכול לשפר את מצבי? תודה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים