בקע גדול בסרעפת עם מעי גס בתוכו

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

07/04/2019 | 13:09 | מאת: meital

אובחן לי בקע סרעפתי גדול עם מעי גס בתוכו .סובלת מצרבות ריפלוקס וכאבי בטן חזקים מידי פעם כמו צירים בבטן התחתונה. הוחלט על ביצוע ניתוח דרך החזה ולא דרך הבטן כי עברתי שני ניתוחים בריאטריים לפני 12 שנה .(טבעת ושרוול) ולכן הם רואים לנכון לא להיכנס דרך הבטן. האם ההמלצה לבצע דרך החזה היא המלצה נכונה ? הניתוח מסוכן ,מה אחוזי הצלחה וזמני החלמה

ניתוחים אלה מתבצעים דרך הבטן בלפרוסקופיה. ממליץ להתייעץ עם מומחה בלפרוסקופיה ובעל נסיון.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים