חוות דעת אחרי ניתוח בריאטרי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

14/01/2018 | 19:05 | מאת: לסינל

שלום עברתי שני ניתוחים בריאטרים הניתוח הראשון היה שרוול במרץ 2016 והשני מיני מעקף יולי 2016 , תמיד התלוננתי על כאבים הייתי במשך ששה חודשים עם זונדה ונשלפה לי הזונדה פתאום כשאני אוכלת מביס שני ושלישי מרגישה כאב חריף כמו שמשהו הולך להתפוץץ בבטן עליונה בצד שמאל וגם כשאני לוגמת מיים מלגימה שניה מרגישה שאני מלאה עברתי ב 20/12/17 גסטרו שהתשובה הייתה וושט תקין מעבר וושט קיבה תקינה מצב לאחר ניתוח שרוול וניתוח Roux-y ,לולאות מעי דק תקינה מעבר חופשי מעל ההשקה המשך שארית הקיבה של ניתוח השרוול עם זווית קשה של סיבוב 90 מעלות למעבר לאנטרום ובהמשך כניסה חופשית מהפלורוס לתריסריון אין הצרות מכנית שמאפשרת פתיחה בהרחבה ופעולה אנדוסקופית אחרת .. חלק מהרופאים חושבים לנתח ולפרק את הניתוח ולעשות אותו כמעקף רגיל כי הם חושבים שהזווית הקשה הזאת היא מי שעושה את כל הכאבים וחלק אחר חושב שאני יכולה להשאר עם הזווית הזאת ולקחת משכחי כאבים וחשוב לציין שאני על משכחי כאבים כל הזמן וחשוב להדגיש שכרגע מטופלת במרפאת ותזונה דרך ה tpn אשר אני מקבלת בבית מחודש אוגוסט 2017 שאלתי מה אתם חושבים שנכון לעשות ?! אשמח לחוות דעת שלכם

שלום..הנתונים שמסרת על הניתוחים שעברת, אינם מתאימים לממצאים בגסטרוסקופיה. את צריכה לגשת לכירורג מומחה באחד המרכזים ,עם כל החומר הרפואי ולפי הממצאים יוצע לך פתרון. המלצות בפורום לא יעזרו לך. בברכה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים