שאלה לרופאים אשמח לקבל מענה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

01/11/2017 | 12:22 | מאת: דנה

שלום אני אחרי כמה ניתוחים של קיצור קיבה עקב בעיות ורפלוקס קשה סוכם על ניתוח כריתת קיבה מלאה . לפני החלטה על ניתוח הרופא המנתח ביקש לשלוח אותי לוועדה לניתוחים חוזרים של קופת חולים כללית שבה מתקיימת הערכה תזונתית. רציתי לשאול האם אני חייבת לעבור וועדה למרות שכבר עברתי 4 ניתוחים? האם הרופא המנתח יהיה נוכח בוועדה ? תודה מראש .

שלום.. נשמע לי שמצבך מורכב....ועוד איך!! צריך הרבה הרבה דיונים בין מומחים לפני שהולכים לכרות את כל הקיבה....לכן רק וועדה זה לא מספיק!!...חייבת לעבור דיון בין מספר מומחים!!

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים