בעיות פסיכיאטריות וניתוח בריאטרי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

12/05/2017 | 01:00 | מאת: רונן (שם בדוי)

שלום רב, אני בן 24, סובל מעודף משקל קיצוני (BMI 38ׂ) עם הפרעה של כבד שומני ועודף שומנים בדם. ביררתי בעבר על ניתוח בריאטרי אולם אני מטופל על ידי פסיכיאטר עקב הפרעה נפשית, והפסיכיאטר המטפל בי לא אישר את הניתוח. כעת אני נמצא בתהליך הדרגתי של הורדת התרופות וכמות התרופות הפסיכיאטריות שאני לוקח ירדה משמעותית, ואני מקווה שבעוד תקופה לא ארוכה אני אוריד את הכדורים לגמרי. שאלתי היא: במידה ואני מפסיק לגמרי ליטול את התרופות הפסיכיאטריות שאני לוקח האם אני יכול להגיש בקשה לניתוח מבלי לדווח על העבר הפסיכיאטרי שלי?

זה לא הולך כך... לפני כל ניתוח בריאטרי,עוברים וועדה. לא עברת את הוועדה - אין ניתוח. הוועדה כוללת כל היעוצים לפי חוק משרד הבריאות ואתה לא יכול להעלים רקע רפואי. יש לא מעט חולים פסיכיאטרים שעוברים ניתוח בריאטרי,כאשר רופא פסיכאטר נתן אישור. בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים