הפרדת זגוגית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

08/01/2005 | 18:35 | מאת: חסוי

האם בעתיד יהיה טיפול דנ"א לריפוי הפרדת זגוגית?

11/01/2005 | 22:15 | מאת: ד"ר ישראל שטרסמן

היפרדות של הזגוגית אינה מחלה. זוהי תופעה המופיעה אצל רוב האוכלוסיה במוקדם או במאוחר בחיים. היא אינה קשורה לבעיה גינטית ולכן אין מקום לפתח טיפול גינטי עבור ענין זה.

12/01/2005 | 00:03 | מאת: חסוי

הכוונה שלי האם יהיה אי פעם טיפול דנ"א להצמחת תאי זגוגית חדשים או טיפול אחר שישיב את הראיה הצלולה שהייתה קודם לכן

08/10/2005 | 15:16 | מאת: ישראל

לפני מספר חודשים עברתי תאונת דרכים עם זעזוע מוח בעקבות רכב שנכנס ברכבי מאחור במהירות גבוהה ובמהלך האישפוז בביה"ח בעיקבות תלונות נישנות וחוזרות כי יש לי לחץ גבוהה בעניים וכן מיד לאחר התאונה הופיעו לי כתמים שחורים בעניים ובעין השמאלית הופיעו מס' כתמים שחורים אשר הפריעו לי ליראות בצורה משמעותית,הובחן ע"י בדיקה כי ישנה הפרדת זגוגית באחת מהעניים ונאמר לי שהדבר יחלוף לאחר מס' שבועות. כיום מס' חודשים לאחר התאונה בעקבות כך שהבעייה לא חלפה ניגשתי לרופא מומחה אשר אמר לי כי ישנה עדיין הפרדת זגוגית וכנראה שהיא לא תחלוף הדבר מאוד הלחיץ אותי מה עליי לעשות. נ.ב יש לציין כי במהלך היום במיוחד במהלך העבודה במחשב או בקריאת חומר לימודים הדבר מפריע לי לריכוז וכן גורם לי לעייפות בעניים.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים