תוך כמה זמן אני יכולה לבצע ניתוח קטרט לאחר ניתוח ח

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

21/09/2016 | 19:26 | מאת: עמליה

בחודש 12/15 עברתי ניתוח חור בעין הייתי היום בבדיקת עיניים לצורך מעקב ונאמר לי כי אני צריכה לבצע ניתוח קטרט, שאלתי תוך כמה זמן אני יכולה לבצע את ניתוח הקטאט מיום הניתוח של חור בעין תודה עמליה

כעיקרון ניתן לנתח את הקטרקט עם החור המקולרי, למעט במקרים של אנשים צעירים - שם לא כדאי. במידה והקטרקט מפריע אין מניעה לנתח מתי שרוצים, אך עדיף לחכות כחודש לפחות לאחר גמר ספיגת הגז. כדאי גם לעקוב היטב אחרי העין השניה, שכן חור מקולרי עשוי להופיע בשתי עיניים בכ-%30 מהמטופלים. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה: 08-9760247 (פרטי + קופות חולים) שערי-צדק: 02-6555417 דוא"ל: [email protected] תיאום ניתוחים - 052-8109680

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים