ניתוח רשתית - חור מקולארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

15/08/2016 | 14:46 | מאת: שי

שלום דוקטור, לפני חצי שנה שמתי לב שהראיה שלי בעין ימין מעוותת ( קווים מעוותים, בקריאה בדרך כלל) , יש לי מספר משקפיים גבוה ( 11-) ב OCT שביצעתי נמצא חור מקולארי . לפני כחודש עברתי ניתוח ויטוקורמיה , לפי OCT לפני ימים שביצעתי נרשם שהחור סגור, אך אני עדיין רואה את העיוות בקריאה ( חוץ מהעיוות ,הראיה חזרה להיות כמו לפני הניתוח), האם זה הגיוני? האם יש תקווה עדיין לשיפור? רק לציין שהגז נספג כבר , הראיה הכללית טובה תודה שי

חור סגור זה ניתוח מוצלח. כלח השאר עשוי להשתפר עם הזמן,,,, או לא. סבלנטות. במידה ולא בוצע קטרקט - עשוי להתפתח בקרוב..

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים