REM

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

06/01/2016 | 15:32 | מאת: שרה

תוצאת OCT - erm עם חולר מולקולרי למלרי גדול יותר מימן משמאל עובי מרכזי מימין 331 מיקרון משמאל - 428 חדות ראיה- שמאל 6/-10 ימין 6/=15 האם צורך בניתוח.האם יש ניתוח לייזר לכך? אם לא - מה משך האישפוז? תודה מראש

ע"פ תוצאות צילום ה-OCT בהחלט יתכן כי יש צורך בניתוח. ההחלטה על ניתוח מושפעת מגורמים שונים, וכן סוג הניתוח. לכן - צריך להבדק על ידי הרופא המנתח.. הניתוח לרשתית אינו ניתוח לייזר. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי קטרקט ורשתית בית חולים שערי צדק - בית חולים הלל יפה תיאום בדיקות / ניתוחים - 052-8109680 (7-9 בערב)

20/01/2016 | 14:54 | מאת: שרה

כמה זמן אשפוז?

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים