csr מחלת הטייסים לאן זה מוביל

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

15/12/2015 | 18:01 | מאת: אבי

איך עוצרים את זה לעזאזל משכורת לכל החיים למי שיש פיתרון מיידי 0542865488

אין פיתרון קסם. לפי הסדר: סבלנות, לייזר למתאימים, PDT "מופחת" או אווסטין.

11/07/2017 | 18:41 | מאת: איתמר

אני עם CSR חוזר במשך שנים שכבר גרם לי צלקות בעין אחת והתחיל להופיע גם בעין השנייה אחרי תלאות רבות התחלתי לנטול אספרין - שיפור מופלא - לא זו בלבד שההתקפים נעשו נדירים, גם שיש כבר התקף CSR הוא קטן וחולף תוך מספר ימים אני נוטל את האספירין באופן קבוע כדי למנוע את החזרות. חוץ מזה, כיוון שלא חסכתי ברופאים , המטולוג מצא שיש לי מצב גבולי של APLA שאחת התופעות הלוואי שלה היא CSR (וגם לא עלינו התקפי לב) - גם פה האספירין עושה את ההבדל יש מחקרים שתומכים בעניין (לא במסות גדולות - כי שום חברת תרופות לא תרוויח כסף ממחלות שאספירין פותר) אני ממליץ לשקול את התרופה כקו ראשון לטיפול ולמניעה של ההתקפים החוזרים. מחלה ארורה ומתסכלת. אני זמין במייל

03/09/2017 | 22:59 | מאת: רונן

שלום אשמח להקלה או לפיתרון לגביי csr מאבד את הרשיון ואת הראיה איך עוזר אספרין

03/09/2017 | 23:56 | מאת: איתמר

האספירין חיסל את החזרות של ה CSR - גם שמתחיל לי CSR הוא מסתיים תוך כמה ימים (במקום חודשים + מזקים קודם) והזריקו לי אווסטין - לא עזר. בהנחה שאתה בריא - אין שום מניעה לקחת אספירין - אין פה מה להפסיד אתה מוזמן לדבר איתי ישירות אפס חמש ארבע שתיים ארבע שש שלוש ארבע תשע שלוש

31/08/2021 | 05:35 | מאת: קרן בראון ליר

היי איתמר, אני ממש אשמח לדבר איתך על עניין האספירין. [email protected]

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים