פלואוטרס

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

27/09/2015 | 23:22 | מאת: אליסון

בן 42, עין ימין קוצר ראיה -7~ לפני חודשים קיבלתי מכה (קלה לכאורה) בצד ימין של הראש בתאונת דרכים. כשחזרתי מטיסה לאחר 5 ימים התחלתי לראות נקודה. הופניתי למיון עיניים שם נמצא פלואוטרס בעין ימין. היתר היה תקין. הפלואוטרס מציקים והופכים אותי לחסר סבלנות, ואינם מאפשרים עבודה מול מחשב (אלא עם משקפי שמש). יצוין כי כשאני מצליח לא לחשוב עליהם-הם לא מציקים, אלא שזה כמעט לא קורה. האם ישנו טיפול פסיכולוגי/תרופתי להחיש את תהליך הסתגלות המוח לאליהם או שמא רק ניתוח? האם המכה בראש עשויה להיות הסיבה להיווצרות הפלואטרס? תודה מראש.

כעיקרון יש לתת לזמן לעשות את שלו...לרוב לאחר זמן פחות מפריע. מומלץ לחזור על בדיקת הרשתית לאחר כחודש.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים