טיפול באצות

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

18/07/2014 | 15:15 | מאת: לינוי

אם תוכל לומר לנו איך קוראים לאצות האלה כי אבא שלי מתעקש לקחת אותם כי קשה לו בזיהו של אנשים לפחות את השם כי לכל בית מרקחת שהוא הולך מוכרים לו כל מיני דברים ואומרים שהם לא מכירים תודה רבה

המחקר אודות האצות בוצע בתל השומר, וכיום אין כל המלצה על טיפול יעיל בהן - רק המלצות ל"מחקר עתידי". השוק מלא באנשים טובים שעושים קופה בממכר אשליות . לצערי זהו המצב כיום.ניתן להיות בקשר עם מומחה למחלות תורשתיות - כגון פר' אייל בנין מעין כרם, ו.אני בטוח שכשיהיה טיפול יעיל הוא יפורסם ולא יהיה צורך לחפשו מתוך יאוש.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים