בעיות בראיה אחרי ויטרקטומי

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

30/10/2020 | 14:38 | מאת: דנה

בת 40, בריאה, חודש וחצי אחרי ניתוח ויטרקטומי ללא קטרקט בעקבות הפרדות רשתית. כרגע עושה רושם שמרבית הגז נספג אולם אינני רואה טוב בעין, הקווים האופקיים ואנכיים מעוותים וכשאני מסתכלת עם העין המנותחת על עצמים או פרצופים הם נראים מעוותים ובעומק שונה מהעין הבריאה. האם צפוי שיפור באיכות הראייה והאם אראה באותה רמה כמו לפני הניתוח? תודה

גם אם הרשתית במקום - עיוותים בראיה עשויים להמשיך. אני בד,כ ממליץ לבצע צילום OCT של הרשתית לאחר ספיגת הגז, כדי לוודא שלא נותר נוזל מתחת למרכז הרשתית. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה - 08-9760247 תיאום ניתוחים – 052-8100644 דוא"ל: [email protected] קביעת תור לייעוץ בירושלים: 3122*

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים