floaters/גופיפים צפים בשדה הראייה, כולל נקודות וקווים צפים

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

23/08/2020 | 15:02 | מאת: איילת

אני מחפשת אנשים שחווים/חוו דברים דומים, כי בינתיים המערכת הרפואית לא מספקת לי שום תשובות וה-floaters שיש לי ממש פוגעים לי בתפקוד. הם התחילו בקיץ 2018. 1. מה יכול לעזור? 2. האם ידוע על קשר בין floaters לאנמיה, ללחץ דם נמוך או לחולשות? כי זה בא אצלי ביחד, אבל המידע שמצאתי בלבל אותי והרבה פעמים מתייחסים ל-floaters כסימפטום היחיד, או כסימפטום של מיגרנה, וזה לא מתאר את מה שיש לי. 3. אילו תחומים יכולים לעזור? הייתי אצל נוירולוג 3 פעמים והוא התעקש שזה לא נוירולוגי. CT ו-MRI תקינים. מספר רופאי עיניים שונים, כולל בדיקות מיוחדות, כאשר אחד מהרופאים האלה התעצבן למה אני אצלו כשהכל כל כך תקין ואחת אחרת ממש התנצלה שהיא לא מוצאת כלום. בדקתי גם אפשרות נפשית ואפשרות ראומטולוגית. הכליות שלי בסדר. אני בת 28 (בערך). תודה רבה מראש. בברכה, איילת אניסמן

FLOATER עשוי להופיע מפגיע בכל שלב במסלול הראיה - אויר - משקפיים - עין - עצב ראיה - מח. הכי נפוץ זה מזגוגית העין. אם זה משם - אכן מעצבן , אך ללא כל משמעות רפואית. במקום לחפש - פשוט עדיף להתרגל. את בחברה טובה - זה מאד נפוץ. בהצלחה

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים