ארגון לייזר ברשתית יי

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

19/06/2020 | 17:34 | מאת: קרין

הייתי לפני כמה ימים במרפאת עיניים ראו שיש לי חור בעיין שמאל ברשתית, המליצו לי לעשות ארגון לייזר ושמזל תפסתי את זה בזמן כי זה מוסכן לראייה אני מרוב לחץ ומבלי לדעת על מה מדובר כי ככ הלחיצו אותי עשיתי לא חשבתי לפני לברר לבדוק על מה מדובר!!!לאחר הניתוח כעסתי על עצמי ןנכנסתי לפחדים וחרדות שאולי מיהרתי סתם.הגעתי למיון בביהח יום למחרת בדקו אותי ואמרו לי שבמקרה כזה לא היתי צריכה ויכלתי להשאר עם זה במיוחד שאין לי שום תופעות שמעידות שיש לי בעיה בעעיןאני מכה על חטא ולא מפסיקה לבכות על זה שנגעתי בעיין שלי סתם .זאת עיין לא יד ולא רגל. אני כל כך עצובה ורוצה לדעת האם הפעולה הזו יש בה סיכונים לעתיד, נזקים, אם יכול להווצר משהו בעקבות זה . כי הרי בכל פעולה יש סיכונים אבל פשוט לא הסבירו לי .אני כל כל מפחדת וחוששת כי גם ככה אני מרגישה שעשיתי ניתוח שהוא מיותר בבקשה אשמח למענה.

לייזר אינו ניתוח. אכן לא תמיד חייבים לטפל בכל חור - אך בודאי שלא צריך להצטער לאחר הטיפול. הסיכון העתידי מהלייזר זניח, ואין מה לדאוג.. חשוב להמשיך להיות בביקורת שנתית. רצוי אצל מומחה רשתית בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה - 08-9760247 תיאום ניתוחים – 052-8100644 דוא"ל: [email protected] קביעת תור לייעוץ בירושלים: 3122*

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים