בצקת אחרי ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

19/07/2019 | 17:08 | מאת: אהובה

בס"ד שלום ד"ר רציתי לשאול האם מחייב שתיווצר בצקת בעין אחרי ניתוח קטרקט? המון תודות תזכה למצוות

ממש לא. לעתים לאחר ניתוח יש בצקתך בקרנית - שלרוב חולפת לאחר מספר ימים, לעתים נדירות לא - ואז יש צורך בהשתלת קרנית בצקת נוספת - עשויה להתפתח ברשתית, לרוב מופיע לא מייד לאחר הניתוח - אלא לאחר כחודש. במקרה זה לרוב מטפלים בטיפות עיניים, ולעתים יש צורך בזריקה - או אף בניתוח. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה ותיאום ניתוחים: 08-9760247 דוא"ל: [email protected] קביעת תור לייעוץ בירושלים: 3122*

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים