ניתוח ויטרקטומיה משולב עם קטרקט

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

01/05/2019 | 13:00 | מאת: תיקי

דר נכבד שלום רב, לאחר 5 שבועות מהניתוח, נמצא קרום בעובי של 457 מיקרון, כאשר לפני הניתוח היה 430 מיקרון. לציין שנאמר לי אחרי הניתוח שהקרום הוסר עד היסוד. כיום אני רואה הכל עקום, גלי, עם צללית מאחורי אותיות הטקסט. האם זה שכיח אחרי ניתוח שהקרום מתעבה? האם סה מצב שיחלוף ומה הצפי בעתיד? תודה על תשובתך .

המדידה היא של של הקרום - אלא של עובי הרשתית. לעיתים לאחר ניתוח עשויה להתפתח בצקת - שגורמת לעיבוי- וכמובן שצריך לטפל.. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה ותיאום ניתוחים: 08-9760247 דוא"ל: [email protected] קביעת תור לייעוץ בירושלים: 3122*

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים