האם עשיש צורך בניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

20/04/2019 | 10:20 | מאת: רבקה

שלום רב, בת 69.שלום רב, בבדיקח מעקב שנתית. ירידה בראיה . התקדמות הקטרקט . אין לי כרגע שום תלונות . מסתדרת היטב עם משקפי מולטיפוקל. הרופאה שהחלה בתקופה האחרונה גם לנתח אמרה שאני צריכה ניתוח . האם כאשר אין הפרעה ואין לי תלונות יש ללכת לניתוח? תודה להתייחסות

לרוב - ניתוח קטרקט מיועד לשפר את איכות החיים - ואם לא מפריע לך - כמובן שאין צורך בניתוח. לעיתים רחוקות - יש סיבה רפואית שבגללה כדאי לנתח מוקדם, ואף שאין תלונות. למשל - מבנה עין של לשכה קדמית "רדודה" - שעשוי לגרום עלית לחץ. כדאי לשאול את הרופא המטפל אם יש סיבה רפואית - ולקבל הסבר.. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) קביעת תור לייעוץ: 3122* (ירושלים) מרפאה: 08-9760247 (מודיעין עילית)) דוא"ל: [email protected] תיאום ניתוחים - 052-8109680

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים