לאחר ניתוח רשתית בגז

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

18/01/2019 | 20:30 | מאת: מזל

שלום, בעלי עבר ניתוח רשתית ב13/1 בשימוש בגז ובלייזר לאיחוי קרעים נוספים. הוא שוחרר הביתה בהזלפת טיפות אנטביוטיקה,סטרואידים וטיפות לשטיפת העין. מאז העין אדומה וכואבת. השאלה שלי מתי יחול שיפור בעין וגם בראיה? כרגע רואה אור וגוונים של חום ולבן. אודה לתשובה

ראיה - רק לאחר ספיגת הגז, תלוי בסוג הגז בו השתמשו (בין שבועיים לחודשיים). כאבים - לא אמורים להיות משמעותיים. אם יש - דורש בדיקה. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) קביעת תור לייעוץ: 3122* (ירושלים) מרפאה: 08-9760247 (מודיעין עילית)) דוא"ל: [email protected] תיאום ניתוחים - 052-8109680

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים