פענוח בדיקת OCT עקב קשיי ראיה

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

13/02/2018 | 13:06 | מאת: רונה

אשמח לעזרה בפענוח : בת 64 עם סכרת קלה. שבוע הבא הוזמנתי לבדיקה בביח כרמל. עין ימין : erm מלווה אי סדירות פני משטח מקולרי, שינויים ציסטיים וחור למלרי במקולה . DVD מלא. עובי לפי מפה 310 מקרון. עין שמאל : erm מלווה אי סדירות פני משטח מקולרי, הדרציה ציסטואידית ניכרת וחור למלרי במקולה . DVD מלא. עובי לפי מפה 499 מקרון. תודה מראש

נראה כי יש מקום להתערבות - ייתכן אף כירורגית. יש לגשת למומחה רשתית עם צילום ה- OCT - לא רק הפענוח... בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) קביעת תור לייעוץ: 3122* (ירושלים) מרפאה: 08-9760247 (מודיעין עילית)) בי"ח הלל יפה, חדרה דוא"ל: [email protected] תיאום ניתוחים - 052-8109680

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים