סובל מתסמונת Amd רטוב

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

24/09/2017 | 15:50 | מאת: שלום

רשמו לי ל'קחת ויטמין פעמיים ביום האם קיים מחקר ריפואי מוכיח יעילות?

לקריאה נוספת והעמקה

יש. אך לא ממש מונע -מוריד (אולי...9 מעט את הסיכוי להתקדמות. יש להיוועץ היטב עם רופא מומחה רשתית - ובעיקר לבדוק היטב אם קיימת בעיה בין הזגגוית לרשתית -- שכן לעיתים במקרים כאלו ניתוח מוקדם עשוי להאט או אף למנוע את התקדמות המחלה. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) קביעת תור לייעוץ: 3122* (ירושלים) מרפאה: 08-9760247 (מודיעין עילית)) דוא"ל: hgclinic@gmail.com תיאום ניתוחים - 052-8109680

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים