ניתוח ויטרקטומיה בעקבות חור ברשתית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

07/05/2017 | 17:04 | מאת: מיכאל

שלום אני שבועיים אחרי ניתוח ויטרקטומיה אשמח לתשובה על 3 שאלות 1. תוך כמה זמן הגז אמור להיספג ובנה זה תלוי 2. האם אפשר לראות סטאטוס סגירת החור הבדיקה רגילה , האם הגז לא מפריע ? האם ניתן לעשות בדיקת oct והיא תראה תמונה ברורה של סטאטוס החור ברשתית בזמן שיש גז בעין 3. מה הלחץ שאמור להיות בתוך העין אחרי הניתוח ומאיזה לחץ צריך לקחת טיפול תודה

תלוי בסוג הגז, בין עשרה ימים ל- חודשיים וחצי. קשה לראות, אחרי כשבועיים לרוב אפשר. לחץ תקין עד 21. טיפול תלוי בגורמים נוספים - כגון מצב עצב הראיה, נזק קודם, ועוד

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים