דימום בזגוגית עיין שמאל

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

04/05/2017 | 17:50 | מאת: דיקלה כפיר

שלום , במהלך משחק כדור רגל לבני בן ה 11 עף כדור לעין ,זה היה ביום שישי ה 28.4 - כתוצאה מהמכה יש לו דימום בזגוגית העין עשו לו פעמיים אולטרסאו ד ולא נמצא קרע ברשתית . היום היינו שוב אצל רופא והוא אומר שחלק מה דימום בזגוגית נספג . שאלתי היא תוך כמה זמן הדימום אמור להיספג לגמרי ? כמה זמן יש איסור מלעסוק בפעילות גופנית? במידה והשימון נספג תוך כמה ימים - אפשר לחזור לפעילות ספורטיבית ??

השאלה העיקרית היא אם אין נזר או קרע ברשתית. כל זמן שלא נספג הדמן=ום במלואו - לא ניתן לשלול זאת בוודאות. הנושא של פעילו גופנית לאחר שבוע אינו מהווה מגבלה.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים