Choroidal neovascularization

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

18/04/2017 | 20:55 | מאת: ציפי

שלום, בבדיקת עיניים נאמר לי שיש לי CNV יבש. האם קיים טיפול במצב זה? מה ההבדל בין CNV יבש לרטוב? תודה רבה,

או שהסבירו לא נכון - או שלא הבנת. CNV - זה "רטוב". יבש - זה ללא CNV כלל, או צלקת לאחר CNV ישן ולא פעיל. בכל מקרה גם בניוון יבש לעתים יש מה לעשות, תלוי במקרה, ובמצב הקטרקט, וכן במצב פני השטח של הרשתית (נוכחות קליפות - ERM, היעדר הפרדות זגוגית, ועוד) בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) קביעת תור לייעוץ: 3122* (ירושלים) מרפאה: 08-9760247 (מודיעין עילית)) דוא"ל: [email protected] תיאום ניתוחים - 052-8109680

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים