בצקת ברשתית העין אחרי כחצי שנה מאז ניתוח הפרדות רשתית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

04/04/2017 | 18:38 | מאת: תומר

שלום, בצקת ברשתית העין אחרי כחצי שנה מאז ניתוח הפרדות רשתית יכולה לעבור מעצמה אחרי זמן מסויים? אודה על הסבר בנושא בצקת ברשתית העין. תודה.

כעיקרון אם לא עברה תוך חודש חודשיים - כנראה לא תעבור ללא טיפול. אציין כי יש סיבות רבות ושונות לבצקת, וכן מאד תלוי בסוג הניתוח שבוצע - ואת הטיפול כמובן יש לבחור על פי המקרה. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) קביעת תור לייעוץ: 3122* (ירושלים) מרפאה: 08-9760247 (מודיעין עילית)) דוא"ל: [email protected] תיאום ניתוחים - 052-8109680

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים