אבחון צילומי עיניים oct

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

08/03/2017 | 18:54 | מאת: קרישבסקי(לוברבום) גולדא פריידא

אני אישה נשואה צעירה בת 24 סבלתי תמיד על קוצר ראיה גבוה עקב פגות בגיל קטן ולא טופלתי בזה לאורך שנים שללו פזילה עד ששלחו אותי לעשות צילומים ואמרו לי שהם לא רואים את המקולה בעין הייתי היום אצל דוקטור חמו בהדסה עין כרם והוא אמר שהרשתית בסדר שאני אגיע לעוד שנה לבקורת ויש אפשרות לעשות לייזר כדי שאני לא אצטרך ניתוח... האם זה כדי ללכת לעוד ייעוץ מומחה נוסף כי בשערי צדק הם היו מאוד מבוהלים או שעדיף באמת לחכות לעוד שנה ולא לעקב את המצב ולגמור עם העניין מחכה לתשובה.....

ד"ר חמו נחשב לרופא ידוע ומנוסה. נראה לי שניתן להסתמך על חוות דעתו.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים