זויות צרות בעיניים - האם ניתוח הוא האופציה היחידה?

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

07/03/2017 | 15:47 | מאת: אפרת

שלום, אני בת 62. באולטראסאונד של שתי העיניים UBM הודגמו לשכות בעומק תקין, זויות פתוחות צרות, רוטציה אנטריורית של הגוף הציליארי- תמונה המתאימה ל- PLATEAU IRIS CONFIGURATION. הומלץ על ניתוח עיניים, ניתוח בלייזר (לייזר יאג/קפסולוטומי יאג). שאלתי - האם ניתוח הינה האופציה היחידה במצבי? האם יש חלופות לא ניתוחיות שיכולות לעזור לי? בתודה מראש

ניתוח קטרקט הינו חלופה אפשרית. הייתרון בניתוח זה הוא שגם מתקן באותה הזדמנות את מספר המשקפיים.... וכן מחקרים חדשים מראים שהוא עדיף על לייזר לטווח ארוך. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) קביעת תור לייעוץ: 3122* (ירושלים) מרפאה: 08-9760247 (מודיעין עילית)) דוא"ל: [email protected] תיאום ניתוחים - 052-8109680

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים