ראיה כפולה לאחר ניתוח חיגור

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

31/01/2017 | 21:26 | מאת: חיה

שלום אני בת 25 ועברתי ניתוח חיגור ב11.12.16 לפני חודש וחצי. לפי צילומי OCT העדכניים הנוזלים נספגו במקולה ולכם המנתחת המליצה לי ללכת לאופטומטריסט להתאמת משקפיים חדשים. המספר שלי בעין המנותחת עלה מ-5.5- ל-7.75- ובנוסף יש לי ראיה כפולה ומעת גלית...האופטומטריסט המליץ על עדשות פריזמה שעולות נורא יקר וייתכן ויהיו זמניות. לכן לפני שאני עושה את זה רציתי להתייעץ איתך על מה אתה ממליץ לעשות? האם עדיף לחכות? ואם כן האם מומלץ להשאר עם מספר כל כך שגוי בעין ימין המנותחת? כי במצב הקיים אני ממש לא מסוגלת לקרוא מרחוק וגם במחשב קשה. האם נוירואופתלמולג יעזור להבין את מצב העין?

לגבי פריזמה הייתי מחכה. גם בהמשך - אם עדיין תשאר כפילות ראיה - כדאי להבדק על ידי מומחה עיניים - פזילה ולהתייעץ על דרך התיקון המועדפת. במקרים רבים אופטימטריסט מנוסה יוכל להכין משקפיים עם אפקט פריזמה על ידי הזזת המרכז האופטי, מה שיחסוך בעלויות.. אבל כאמור - הייתי מחכה לפחות עוד חודשיים

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים