ממברנה אפירטינלית עין שמאל

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

01/01/2017 | 11:29 | מאת: יעקב

שלום .בבדיקה OCT נמצא שיש לי ממברגה אפירטינלית. התוצאה היא 340 מיקרון .כמובן שהראיה לא חדה ,אין לי עיוות ראיה אך בעין הפגומה העצמים קרובים יותר .כאילו דרך עדשה מקרבת . שאלתי היא ,מתי יש צורך בניתוח? האם 340 מיקרון זה נחשב מדד גבוה ? תודה יעקב

קרוב לודאי שיש צורך לנתח, אך הצורך בניתוח נקבע לא רק על ידי עובי הרשתית בצילום ה- OCT,.יש צורך להבדק על ידי מומחה רשתית - וכן לבדוק אם יש צורך לבצע ניתוח קטרקט בו זמנית. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה: 08-9760247 (פרטי + קופות חולים) מרכז רפואי הלל יפה- 04-6304499 דוא"ל: [email protected] תיאום ניתוחים - 052-8109680

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים