לאחר ניתוח חיגור רשתית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

31/12/2016 | 21:15 | מאת: רימונה

כמה זמן החלמה לאחר ניתוח חיגור וכמה זמן העין ממשיכה להציק? האם הראיה נשארת כפי שהיא עכדו או צפויה להשתפר בהמשך? איך אדע שאגיע למצב שהעין בריאה לגמרי? היום אני אחרי שלושה וחצי שבועות מהניתוח

כאבים הולכים ופוחתים, לרוב לאחר כחודש העין "שקטה". במידה והרשתית צמודה - לרוב יש צורך להתאים משקפיים חדשות, לרוה המספר עולה עקב הניתוח . שיפור מקסימלי בראיה דורש "התאוששות, של הרשתית, לעיתים עשוי לקחת מספר חודשים. לצערי, לעיתים אין חזרה של ראיה מרכזית למרות ניתוח ,מוצלח". צריך גם מזל בחיים.... בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה: 08-9760247 (פרטי + קופות חולים) מרכז רפואי הלל יפה- 04-6304499 דוא"ל: [email protected] תיאום ניתוחים - 052-8109680

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים