בעייה של בצקת וניוון ברשתית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

28/12/2016 | 16:39 | מאת: יפה

בצקת בעין לאחר ניתוח קטרט. יותר משנה לאחר הניתוח, מתגלה שיש גם בעייה של ניוון ברשתית. מה עושים?

חובה להבדק על ידי מומחה רשתית. קיימים טיפולים רבים - חלקם תרופתיים, או זריקות, ולעיתים אף ניתוח. לא להתייאש! בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה: 08-9760247 (פרטי + קופות חולים) מרכז רפואי הלל יפה- 04-6304499 דוא"ל: [email protected] תיאום ניתוחים - 052-8109680

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים