אחרי שני ניתוחים וקיימת רק החמרה וחסימה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

21/12/2019 | 13:10 | מאת: שירן

היי שלום אני אמא לילד בן שלוש מגיל 0 מטופלים אצלאורולוג מדהים מברזילי אך לצערי הוא איננו. לילד שלי גילו טרום לידה שיש אגן כליה מורחב גביעים. בגיל חודש עשינו מיפוי כליות. היה בתפוד 42 אחוז צד אחד וצד שני 58 גילו שיש רפלוקס בדרגה 3-4 עברנו ניתוח בגיל שנה וחצי אך לצערי הניתוח לא הצליח ניתוח אינדסקופי. בגיל שנתיים וחצי עברנו ניתוח נוסף לטיפול ברפלוקס אך הרפלוקס נשאר בדרגה נמוכה יותר. עברנו מיפוי כליות mg3 תפקוד 32 אחוז. ציסטוגרפיה עדיין ראו רפלוקס. עכשיו הילד בן שלוש וגילו חסימה כליתית בנוסף לרפלוקס ובמיפוי כליות mg3 התפוד ירד ל21 אחוז אשמח אם תכוון אותי לאן להמשיך קבעתי תורים למרפאות אך לצערי התורים רחוקים למאות חומרת המצב מוכנה להכיע לכל מקום בשביל הבריאות לילד שלי אבודת עצות אשמח להכוונה תודה ומעריכה מאוד.

שלום רב צריך לבדוק את הילד אורולוג לילדים ולראות את כל בדיקות ההדמיה הישנות והחדשה. לפי התשובות חשוד שיש גם חסימה ויש ירידה בתפקוד הכליתי בברכה פרופ' לבנה

29/12/2019 | 16:37 | מאת: שירן

חסימת פיית השופכן תיקון לא חסימה כליתית.

מנהל פורום אורולוגיית ילדים