לידה טבעית בהלל יפה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

29/11/2012 | 11:47 | מאת: הריונית מתקדמת

שלום, הבנתי שאתם מעודדים לידה טבעית, לפחות באתר ביה"ח וממה שאתם אומרים.אני רוצה לוודא - האם יש בעיה ללדת בכריעה או בעמידת 6 אם אני מרגישה צורך? (גם על המיטה זה בסדר) האם באמת משתמשים במוניטור האלחוטי? משיחה עם חברה שילדה אצלכם לפני 4 חודשים הבנתי שלא רצו לחבר אותה לאלחוטי והכריחו אותה לשכב על המיטה. כמה באמת מיישמים את עקרונות הלידה הטבעית והאם ניתן לשלב קבלת אנטי' ל GBS עם תנועה (כמה זמן לוקח עירוי האנטי') ? אני חיובית ל GBS לצערי. מאוד רוצה ללדת טבעי - כתיקון ללידה ראשונה זוועתית ומאוד רוצה להגיע להלל יפה ללידה. תודה!

שלום רב, עקרונית, אנחנו מאוד בעד לידה טבעית, אך אם להיות כנה איתך לחלוטין, זה לא תמיד מצליח. מוניטור אלחוטי קיים, אך נכון הדבר, שלא משתמשים בו הרבה. את הבעיה הזאת ניתן לפתור בקלות- אין שום בעיה להיות מחוברת למוניטור רגיל ולעמוד , לשבת על כדור פיזיו וכו' בטווח שהחוטים מאפשרים, במיוחד אם את צריכה אנטיביוטיקה. עירוי אנטיביוטיקה לוקח כ-20 דקות, אותו חייבים לקבל כל 4 שעות עד הלידה. אין שום בעיה לקבלו בעמידה. אנחנו מקבלות לידות גם בכריעה וגם על 6, רצוי באמת על המיטה. כמובן, שלא כל המיילדות מתחברות לזה, כמו גם בבתי חולים אחרים, לכן, אני תמיד ממליצה, שכאשר תגיעי ללידה (לא משנה באיזה מקום), תשתפי את האחות המקבלת אותך בבקשותיך, כך שיוכלו להצמיד אותך למיילדת מתאימה. בהצלחה ולידה קלה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה