כאבי גב לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

15/10/2010 | 10:39 | מאת: מיכל

שלום, ילדתי ביום לפני חמישה ימים בניתוח קיסרי עם הרדמה ספינאלית. מיד לאחר הניתוח החלו כאבים מתחת לשכם השמאלית. הכאבים הללו מופיעים בעיקר בישיבה ובתנוחות מסויימות בשכיבה. לעתים הכאבים חזקים מכאבי הניתוח. משככי כאבים כמו נורופן ואופטלגין נוזלי לא מסייעים. הרופאים בביה"ח אמרו כי זה כנראה שריר שנתפס וייעצו להמשיך עם משככי הכאבים. מה עליי לעשות? אני לא יכולה לישון בלילה מרוב כאבים. תודה

שלום רב, זה בהחלט יכול לנבוע עקב שריר תפוס, תמשיכי במשככי כאבים, תנסי משכות מרגיעות, כגון בן-גי (מותר בהנקה), תקפידי על יציאות סדירות, כי הצטברות גזים עלולה ליצור תמונה דומה. אם לא יהיה שיפור בימים הקרובים, תגשי להבדק אצל הרופא. בהצלחה

21/10/2011 | 19:32 | מאת: הריון

ליפני שנה עברתי ניתוח גב של פריצת דיסק אל -4 אל-5 שמו לי שתל מסיליקון בגב שאלתי עם אני יכולה להיכנס להריון ? ועם אני יכולה לקבל אפידורל? ומה עדיף לידה טבעית או ניתוח קיסרי ?? תודה.

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה