תפר צווארי מסוג שירודקר

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

18/02/2017 | 19:50 | מאת: שני

ערב טוב, שמי שני ואני בשבוע 22+4. בשבוע 16+5 עברתי תפר חירום עקב מחיקה מלאה וצוואר מקוצר. בעברי הפלה מאוחרת באותו השבוע. עברתי לידת ואקום אחת שהחלה עקב היפרדות שיליה ולאחר קיצור צוואר בשבוע 30. אשמח לדעת אם התפר הספציפי שעברתי מחייב ניתוח קיסרי.

שני, שלום רב, בדרך כלל, תפר צווארי נועד לשמור על ההריון וסביב שבוע 36 (בהיעדר סיבות אחרות, כמו צירים מוקדמים ,דימום ועוד) מוציאים את התפר ובהמשך את יכולה ללדת בלידה נרתיקית, במידה ואין התוויות נגד אחרות שלא מאפשרות זאת, כגון מצוקה עוברית, מצג עכוז ועוד... בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה