מודאגת מאוד

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

08/12/2016 | 21:43 | מאת: Maya

שלום רב , התחלתי לעבוד במשמרות לילה ויום לסירוגין בחודשיים האחרונים ואני מרגישה חולשה ותשישות .. לפני כשבוע הייתה לי דלקת בדרכי השתן וקיבלתי טיפול אנטיביוטי עד חזרת תשובות מעבדה שיצאו תקינות . במשך כל השבוע האחרון יש לי תחושה של נוזלים באוזניים , כאבים וחולשה בלחיים ובעין , פצע הרפס מעל השפה כאבי ראש בלוטה מוגדלת מתחת ללסת וכאבי שרירים ועייפות . הלכתי לרופאת המשפחה שאמרה שכנראה יש לי וירוס ולא נתנה לי טיפול למעט אוטריווין לגודש באף . חשוב לציין שאני בריאה בדרך כלל וערכתי בדיקות דם ביוני האחרון והכל יצא תקין . אני ממש מפחדת ואשמח לתשובה .. קשה לי לצאת מהמיטה וללכת לעבודה

08/12/2016 | 23:30 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום מאיה יתכן ואת אכן סובלת ממחלה ויראלית, אך כדאי לחזור על בדיקות דם מאחר וחלפו 5 חודשים מאז בדיקת הדם האחרונה וכדאי גם לבדוק תפקודי בלוטת התריס. כדאי לעקוב אחר הבלוטה ממתחת ללסת שאת מרגישה ולוודא גם שאין בלוטות במקומות אחרים כגון בתי שחי, מפשעות, צוואר. ייתכן והבלוטה הינה תגובתית לזיהום ויראלי או משהו אחר. האם נבדקת על ידי רופא אוזניים? במידה והבלוטה לא תחלוף, כדאי להיוועץ עם רופא המטולוג לגבי המשך בירור כל טוב

09/12/2016 | 20:02 | מאת: Maya

תודה רבה ! הייתי בביקורת אצל המטולוג לפני כחודשיים עקב בלוטה נפוחה בצוואר בצד ימין (עכשיו יש לי מתחת ללסת אבל כרגע היא ירדה וכבר לא כואבת) ערכו לי בדיקות דם במחלקה והכל יצא תקין . היא הייתה בולטת כתוצאה ממחלת הנשיקה . יתכן שזיהום ויראלי גורם לחולשה שכזאת ? שחכתי לציין שאני בת 19

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)