צמרמורות ורעידות בכל הגוף עם יציאה לקור

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

05/12/2016 | 19:03 | מאת: קובי ראובן

שלום רב זה זמן רב שהנני סובל מבעייה זו שבוע שעבר יצאתי ממשחק כדורסל שבאולם לא היה קר עם כניסתי לרכב נתקפתי רעידות בכל הגוף וגלי קור עזים רק לאחר הפעלת חימום נרגעתי ובבית התופעה המשיכה,עשיתי בדיקה לבלוטת התריס והיא תקינה.מי יכול לעזור בפיתרון הבעייה? והאם כדורים נגד אלרגיה יעזרו כפי שחושבת רופאת המשפחה.תודה

08/12/2016 | 23:20 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום יתכן כי זוהי התחלה של זיהום ויראלי. לא ברור לי הקשר לאלרגיה? האם ישנם תסמינים נוספים? במידה וזה יימשך כדאי לבצע בדיקות דם מקיפות יותר מלבד תפקוד של בלוטת התריס. רצוי שתחזור אל רופאת המשפחה, היא כבר תחליט באילו בדיקות יש צורך כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)