קריש דם

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

29/08/2014 | 18:28 | מאת: עדי

שלום. בת 34 ברקע אנמיה תלסמיה וחשד ללופוס. מזה שבוע חשתי כאב בשוק רגל שמאל מאחורה המקום לא נפוח או אדום אלא כואב ורגיש למגע. לאחר שבוע של כאב , הכאב והרגישות נעלמה בשנייה אחת כאילו לא היה. יכול להיות שמדובר בקריש דם שהתנתק מהרגל ועכשיו מטייל בגוף? מה עלי לעשות. מודאגת מאד. תודה

30/08/2014 | 09:28 | מאת: ד"ר רביב בנידור

בהחלט יכול להיות , אם כי עדיין יש אפשרויות סבירות יותר [ כגון בעית שריר למשל ] . ניתן עדיין לגשת לבצע אולטרהסאונד דופלר של השוק לראות אם יש שם קריש . מעבר לזה אין הרבה מה לעשות כרגע .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)