ראמה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

26/06/2013 | 20:27 | מאת: סוזן

שלום אבא שלי בן 70 קיבל דום לב ונשאר כ חצי שעה בלי דופק מזה שבוע והוא שוכב בטיפול נמרץ הרופאים לא קבעו מוות מוחי מוחלט לאחר שהיתה לו תזוזה בכתף ובראש אני שואלת האם זה אפשרי לבקש מומחה מבית חולים אחר וכמה זה יעלה לנו

26/06/2013 | 22:55 | מאת: ד"ר רביב בנידור

המצב באמת נשמע לצערי לא טוב . זכותכם כמשפחה להביא חוות דעת חיצונית . איני בקיא במחירים , אך סדר גודל של כמה אלפי שקלים בודדים למיטב ידיעתי .

27/06/2013 | 01:17 | מאת: סוזן

שלום : קודם כל תודה על התשובה ויש לי שאלה שניה כרגע אבא מונשם ובעוד יומיים יעבור ניתוח הוספת צינור בגרון טרכיאוטומיה מה הסיכוי להצלחת הניתוח ללא תסבוכת ולהציל חייו אם ידוע שהוא חולה סכרת גם כן

27/06/2013 | 19:58 | מאת: ד"ר רביב בנידור

זו פעולה פשוטה ובטוחה מאוד בידיים מיומנות . הוא לא מציל חיים אך יעזור מאוד בטיפול באביך ובבטיחות ההנשמה שלו וגם בנסיונות גמילה כשיהיו. בהצלחה .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)