כאבים במותן שמאל

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

23/09/2012 | 11:46 | מאת: שירן

היי, אני בת 27 בריאה. עברתי ניתוח כריתת תוספתן לפני 10 חודשים בערך. ביומיים האחרונים יש לי כאבים איומים במותן שמאל. כאבים אלו כואבים בעיקר אחרי אכילה ושינוי תנוחה. אני מרגישה את הכאב בעיקר כשאני עוברת מישיבה לעמידה והפוך... האם זה משהו דחוף? האם לחכות לתור לרופאת משפחה בעוד רק ביום חמישי?? בינתיים אני סובלת. העניין הוא שיש לי יחסית סיבולת גבוהה לכאבים ואני מצליחה לתפקד גם בכאבים חזקים ולכן אני חוששת שאני מזניחה ולא מטפלת. יש לי ילדות בבית ולכן לרוב אני חושבת על הצורך לטפל בהן ולא בעצמי. (ביום של כאבי התוספתן אני נהגתי לבית החולים למרות כאבי תופת, גם עם צירי לידה נהגתי לחניה...)

23/09/2012 | 12:02 | מאת: ד"ר רביב בנידור

הכאבים עשויים להתאים לבעית אבנים בדרכי השתן או בעיה אורטופדית בעיקר . את לא חייבת לחכות ליום ה - ניתן לבקש להקדים את התור ובמקביל יש מוקדים רבים בשיתוף [ או של ] קופות החולים לרפואה דחופה .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)