מודאג מאוד - דחוף

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

15/08/2011 | 23:55 | מאת: דג

שלום לכולם, אני חושב ששאלתי לא קשורה לפורום זה כי לא מצאתי פורום אחר מתאים יותר אבל אשמח אם תעזרו לי אבא שלי עבר לפני שבועיים בערך ניתוח בגב (להוצאת גוש שלחץ לו על עמוד השדרה), עקב כך הוא מקבל סטרואידים 2M לכדור - כדור ליומיים (הוא לוקח את זה כבר כשישה ימים בערך - ביומיים הראשונים המינון היה 3 כדורים ליומיים) כרגע כשאבי עשה מקלחת הבחנתי כי שק האשכים\האשכים שלו התנפחו וגם באמצע השק ישנו ``צינור`` מנופח מאוד האם זה בגלל הסטרואידים?האם זה בסדר? או נפנה לטיפול נמרץ? כמו כן יש לו בצקת ברגליים כבר ארבעה ימים וזה לא עובר לו (וכן הוא מרים רגליים) וגם מספר שלפוחיות קטן ברגליים, האם זה בסדר? כרגע מה שיותר מטריד אותי זה הבעייה הראשונה תודה רבה לכל העוזרים !

17/08/2011 | 07:17 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

נראה שאביך סובל מבצקות היכולות להגרם מבעיות שונות כגון אי ספיקת לב, תת תזונה ועוד. כאשר שוכבים יש נטיה שהבצקת תתרכז בשק האשכים. יש להבדק ע"י רופא . לא נראה שמדובר בתופעת לואי בקשורה לטיפול בסטירואידים.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)