טיפול נמרץ

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

16/04/2005 | 20:34 | מאת: שרית

שלום לכולם אמא שלי בטיפול נמרץ בתל השומר. הדופק לא סדיר . לא נושמת בכוחות עצמה זה כבר שבוע היום ביקש ממני הרופא ללכת לבית משפט לחתום על טופס שאני מסקימה שיעשו לה חור בגרון כדי שהיא תנשום טוב יותר ושיוכלו להוצא את הלחה מהגרון עם זה צרך לעשות ועם יש איזה סיכון זות אשה חולת סכרת .ועושה דאליזה לא נותנת פיפי בכלל השמח לתשובה עוד היום

17/04/2005 | 21:36 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

ביצוע פיום קנה (זה שם הניתוח) מקובל בחולים שמונשמים זמן רב. מאפשר הנשמה בלי נזקים לקנה הנשימה ואכן הוצאת ליחה. תפקידו של הרופא המטפל להסביר לך את חשיבות הניתוח ומטרתו. ואז את אמורה לבקש אפטרופוסות מבית המשפט על מנת שתהיה לך זכאות לחתום על הניתוח.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)