האם מותר להשתמש באלכוהול רפואי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

30/10/2020 | 05:40 | מאת: יוסף

השתמשתי בפולידין משחה במשך מספר ימים לפצע והפולידין השאיר ״כתם צהוב״ ומעצבן על כול אזור השימוש בו על גבי העור הכתם לא יורד עד הסוף במים וסבון רגיל מניח כי המשחה פשוט ״שהתה״ על העור מספר ימים והתייבשה וזה כאילו נספג לעור המלצה איך להיפטר מהכתם ? מותר לשפשף את העור עם אלכוהול רפואי?

30/10/2020 | 15:29 | מאת: המשך דחוף!

דוקטור כנראה שהתבלבלתי.. לא מדובר ביוד, מדובר בפשוט סימן צהוב על העור כמו הסימן שמקבלים אחרי חבלה חזקה בהתחלה הפצע היה פתוח, מדמם, נפוח , אדום כול התסמינים חלפו כולל האדמומיות והנפיחות ורוב הכאב, הפצע הגליד והתחיל לגרד והייתי בטוח שזה החלים אז חשבתי שהצהוב זה פשוט המשחת יוד (היא באותו צבע ) ופתאום אני מבין שכול הצהוב מסביב זה משהו שהגוף יצר האם זה תקין? צריך לגשת בדחיפות לרופא/מיון? http://www.up2me.co.il/imgs/88789700.png

סבלנות. יעבור לך.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)