מצורף אקג. דעתך בבקשה. תודה רבה.

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

18/07/2020 | 21:45 | מאת: סצדר

שלום ד"ר מחאג'נה הבוקר, במשך כמה שעות, הייתי חלשה מאוד, והדופק שלי נע בין 53 ל58. דופק כזה לא אופייני לי. לחץ הדם היה סביר - כ 130/70. אחות מכבי הפנתה אותי למיון ( יש לי מחלות רקע - יתר לחץ דם, תת פעילות בלוטת התריס, פיברומיאלגיה, אסמה, טרום סוכרת, וסרטן שחלות ב2017, הסרה ללא כימו) כשהגיעו מד"א לחץ הדם עלה ( כן, מלחץ..) ל 160/90 והדופק למעל 80. במיון לא בדקו טרופונין. לחץ הדם שם נשאר גבוה למדי, והדופק 85. בדיקות הדם, למעט CRP 1.44, כשהטווח הוא 0-0.5, היו תקינות. על האקג המצורף נאמר לי שהוא תקין, ושהשינויים הם בשל המכשיר. אשמח לדעתך. לא ברור לי מה גרם לדופק נמוך וחולשה בבוקר. עכשיו אני עדיין עייפה וחלשה, אבל הדופק תקין. תודה רבה.

סמדר שלום, לצערי אינני מצליח לפתוח תמונות או קבצים אחרים. בעיה לא חדשה שלא באה לפתרון עד כה.

18/07/2020 | 21:54 | מאת: סמדר

התמונה לא עלתה. מצרפת קישור. תודה. http://www.up2me.co.il/v.php?file=3355458.jpg

אק"ג תקין בסך הכל, אינני רואה בעיה בתרשים או ממצא שמסביר את החולשה באק"ג. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)