מכה חזקה בראש(מודאג)

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

09/07/2020 | 17:58 | מאת: אנונימי

לפני חודש וקצת נזרקתי במיטה וחטפתי מכה חזקה בראש בצד הימני כאשר המכה החזקה ביותר שהורגשה היא בערך כס"מ אחד מצד ימין ליד הקודקוד של הראש, כאשר אני לוחץ על הצד הימני של הגב או הכתף הימנית ואפילו אם לא אני מרגיש את הדם מפמם לפעמים לאזור המכה מהצוואר במיוחד כאשר אני שוכב על הגב, האם זה בסדר? גם מהצוואר בצד ימין גורם לרטט בוריד שמותח לי מעט את הפה מצד ימין לרגע תוך הזרמת דם אני מניח. אני מבריא לאט? ידוע לי שיש מכות בראש שזמן ההחלמה עלול לקחת חודשים(תלוי בעוצמת המכה). בנוסף בחמישי שעבר הייתי במוקד והרופא אמר לי שאני בחרדה ויש לי לחץ דם גבוה גם כאשר נבדקתי באק"ג וקיבלתי 10 כדורים של 10מ"ג של ואבן אבל לאחר 6 כדורים הפסקתי אתמול בגלל תופעות לוואי "לא שכיחות ואף נדירות, אך עלולות להיות מסוכנות" ע"פ האתר של כללית באזהרות על ואבן. כרגע אני מרגיש בסדר רק מה שציינתי מבחינת הפמפום/זרימה מוגברת של הדם לאזור המכה. מתנצל על השאלות והפוסט הארוך אני פשוט חושש, ומודה מראש על ההייתחסות האדיבה.

09/07/2020 | 19:08 | מאת: אנונימי

מציין רק שמעולם לא נטלתי תרופות לפני.

09/07/2020 | 19:27 | מאת: אנונימי

גם לחץ דם אין לי בדרך כלל.

לא רואה סיבה לחשש בעקבות החבלה. כל טוב

09/09/2020 | 00:16 | מאת: אנונימי

בסוף חודש שביעי באחת הלילות שנמשכו עד הבוקר חוויתי תחושת שריפה/צריבה בגוף שלא פסקה יחד עם הרגשה של עקיצות בגוף בנוסף לכאבים בראש באזורים של המכה ובשלב מסוים התחילו לי הקאות אפילו מבלי שאכלתי רק מים והייתה לי אחרי כל הקאה הרגשה של זרמים חשמליים בחלק האחורי של הראש, ימים אחדים לפני סוף החודש השביעי הלכתי למיון שבו עשו לי CT ראש(ללא יוד) שיצא תקין למרות הכאבים בראש בנוסף נכתב בדף שאלה לבירור "לשלול דימום?" זה אומר שהכל בסדר ואין טעויות?

09/09/2020 | 00:45 | מאת: אנונימי

בסוף חודש שמיני(שעבר) הייתי גם אצל נוירולוג ששלח אותי לCT צווארי שיצא תקין ואולטרסאונד עורקי צוואר שגם יצא תקין. בנוסף בבדיקות דם שעשיתי לא היה ברור לי התוצאות הבאות Protein Total Blood 8.57 טווח נורמה 6.6-8.3 RHEUMATOID FACTOR <15.0 כיום הכאב בראש פחת משמעותית אבל עדיין קיים גם כאב אקראי לרגע בגוף(יכול להיות ביד או רגל לכמה רגעים ונעלם כנ"ל לגבי תחושה של עקיצות(Pins and needles) לרוב בידיים וברגליים אבל הרגשתי גם בראש בנוסף אני ישן מעט בסביבות ה6 וחצי שעות בזמן האחרון גם זה לא רצוף ואז נשאר תשוש ועייף ורק נח ולא נרדם עוד למרות שאני רוצה לישון עוד ועם שקי שינה מתחת לעיניים, אני מניח שאם הייתי מצליח לישון יותר הייתי מחלים מהר יותר מכל התופעות והכאב?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)