אני ממש בסטרס עקב המצב החיים והכסף והכל

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

08/06/2020 | 23:16 | מאת: אורנית

אתה לא פסיכאטר אבל אני שואלת אותך כרופא מקצועי בבית חולים עם אני מרגישה ממש סטרס חריף לא טוב חולי מתמשך אני לא רוצה לפגוע בעצמי ולא רוצה לפגוע באחרים אבל קשה לי עם הכסף והקורונה וכל הבדידות למרות שלכאורה המצב משתפר אני לא חזרתי לעבוד ולא יודעת במה אאעבוד אין לי כישורים ואני מותשת מהחיים אני באמת לא יודעת מה לעשות להמתין לפסיכאטר זה עוד מלא זמן נמאס שהכל כל כך הרבה זמן אבל עם אלך לפרטי זה יהיה ישר ואין לי כסף לפרטי האם עקב המצב עלי לרוץ למיון פסיכאטרי כי אני צריכה לדבר עם מישו? ומה הוא יעשה אין פיתרון קסמים אני גם ככה על כדורים נוגדי דיכאון פשוט החלפתי את הפסיכאטר שלי אני עכשיו יש לי תור עוד חודש במרפאה ושאלתי אם יש אופציה להקדים אמרו שכרגע לא מה לעשות באמת שואלת אני מאוד בודדה ומותשת מהחיים

אורנית שלום, ממליץ לך לפנות לעמותת ער"ן, קו חם לעזרה נפשית דחופה בטלפון ואינטרנט. https://www.eran.org.il/

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)