תולעי מעיים אבחון וטיפול

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

04/11/2019 | 18:24 | מאת: נעם

שלום לאחר גרד עז כבר תקופה, מתגבר מאוד בלילות. תרבית צואה יצאה תקינה, בהזדמנות אחרת ראיתי על הצואה תולעת חיה זזה. התחלתי לקחת וורמוקס 2 כדורים ביום ל-3 ימים. 1. איך מגיעים תולעי מעיים למבוגר (לא ילדים)? 2. תרבית צואה יכולה לצאת תקינה כשיש תולעים? 3. בצואה אני רואה המון חוטים לבנים, אבל הן לא זזות, רק פעם אחת ראיתי תולעת חיה וזזה, האם מדובר בתולעים (מתות?) או במשהו נורמלי? 4. אתמול התחלתי טיפול ולקחתי 2 כדורים, והלילה עדיין סבלתי מגרד רב, האם זה עדיין לא משפיע? 5. האם זה טיפול חד פעמי של 3 ימים או שיש צורך לחזור עליו שוב לאחר כמה זמן? תודה

נעם שלום, לצערי השאלות הן מחוץ לתחום הספציפי של הפורום הזה. יש לפנות את השאלות לרופא המשפחה או פורום מחלות זיהומיות במידה וקיים. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)