מכלול של דברים חוסר תיאבון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

22/07/2019 | 15:56 | מאת: מאיה

לפני כ 3 חודשים החלו לי כאבים בבטן אמצעית רום הבטן וחוסר תיאבון,קצת הרבה באיחור ניגשתי לבדיקות דם שיצאו תקינות וביצעתי בדיקת נשיפה שיצאה חיובים לחיידק,אני כשבוע וחצי מטופלת באנטיביוטקה טיפול משולש,הכאבים נחלשו,נשארו כאבים בצד שמאל בבטן עליונה התחושה הכללית יותר טובה מחכה גם חתשובת אולטרסאונד הבעיה העיקרית שהתיאבון לא חוזר לי בכלל אציין שגם ירדתי כ 4 קילו ב 3 חודשים,נורא מדאיג שאין כלל תיאבון או צורך לאכול ואני ממש לחוצה שכבר יש?לי משהו חמור יותר,לפני כשבועיים גם התחלתי ציפרלקס כיון שנכנסתי לחרדות מכל המצב והוא כבר משפיע אבל התיאבון לא חוזר מה יכולה להיות הסיבה?

צריך קצת סבלנות, את רק באמצע הטיפול, לציין שהטיפול עצמו לפעמים תורם לתחושה של חוסר תאבון. העניין החשוב השני הוא הגיל שלך. מה הגיל?

24/07/2019 | 18:40 | מאת: מאיה

39 ללא מחלות רקע.

24/07/2019 | 18:43 | מאת: מאיה

אולטרסאונד תקין.

28/07/2019 | 11:49 | מאת: מאיה

לא ענית לי...סיימתי את הטיפול והתיאבון לא חזר וגם כבר 3 שבועות עם ציפרלקס אבל עדיין פוחדת לא יודעת מה לעשות

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)