שימוש בגראס למי שנוטל קומדין

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

23/06/2019 | 21:39 | מאת: אבי

שלום בחור בן 45, נוטל קומדין באופן קבוע מזה שנים עקב החלפת מסתם אאורטלי. האם יש מניעה מלהשתמש בגראס רגיל ו/או בגראס רפואי? זה משפיע על משהו? תודה

שלום אבי, אני הרבה תיאור בספרות בנושא מלבד מספר תיאורי מקרה שבהם שימוש בקנביס הגביר את ההשפעה של הקומדין, קרי עליה ב-INR על אותו מינון של קומדין. במידה ומתחילים כל תרופה חדשה בתקופה הראשונה יש לעקוב בתדירות גבוהה יותר אחרי ערכי INR. מומלץ להתייעץ עם רוקח קליני או פרמקולוג בנושא. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)