מתח, התקווצויות וכאב בצוור

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

26/03/2019 | 21:50 | מאת: Bo

אישתי כבר כמה שבעות סובלת ממתח וכאבים בצוור, מלווה גם בסחרחורות והעדר שינה זה התחיל מהתקבצויות, מתח וכאבים בחזה. בדיקות אק"ג, רנטגן של חזה וצוור ללא ממצאים. אנחנו אבודי עצות, מה שורש הבעיה? לאיזה סוג של מומחה לפנות?

שלום, ניתן לנסות טיפולים להרפיית שרירי הצוואר, כגון מסאז'ים עם חימום מקומי וכדומה. ניתן לאחר התייעצות עם רופא המשפחה לנסות טיפול בכדורים ממשפחת הבנזודיאזפינים למשך 3 לילות לצורך הרפיה תרופתית של השרירים. ואם בכל זאת התייעצות רפואית הייתי ממליץ על נוירולוג תחילה. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)